full screen background image

Exonia şi-a dublat cifra de afaceri

Exonia, producător ieșean de ambalaje de hârtie, a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri de peste două ori şi a profitului de peste patru ori.

Rezultatele vin pe fondul exploziei vânzărilor online, dar şi al investiţiilor mari din cadrul firmei, ne-a precizat fondatorul grupului Exonia, Tiberiu Stoian:

Potrivit acestuia, în următorii doi ani, Exonia îşi propune investiţii de aproximativ 10 milioane de euro, ţinta companiei fiind triplarea capacităţii de producţie, dar şi a cifrei de afaceri.

„Sperăm ca reușita Exonia să reprezinte un fascicul de speranță pentru antreprenorii români greu încercați, care în această perioadă caută soluții la provocările generate de trecerea directă de la criza pandemică la cea a costurilor majorate de efectele colaterale ale războiului din proximitatea României. Mai sperăm și că din ce în ce mai mulți consumatori vor rezona la îndemnul Exonia de a reduce consumul de ambalaje și de a contribui la colectarea selectivă a acestora în vederea reciclării. Mai puțin, mai cu grijă și mai eficient reprezintă soluția pentru a avea un mâine”, se arată într-un comunicat de presă semnat de Tiberiu Stoian.

Grupul Exonia a fost fondat în anii 2000 de omul de afaceri Tiberiu Stoian, antreprenor în serie cu investiții în industria ambalajelor, IT, turism, comerț în Romania și SUA și este format din trei entități: Exonia Holding, producător de ambalaje din hârtie, Exonia Production, producător ambalaje plastice și Artis Design, integrator de soluții de digitalizare industrială.

Vă recomandăm să citiți și:

Pericol pentru industria ambalajelor de hârtie. Au explodat prețurile, iar Fabrica Exonia face apel imperativ la un consum rațional

VIDEO | Tiberiu Stoian a vorbit la VIVA FM despre planurile viitoare ale Fabricii de Ambalaje Exonia

 

comments

comments