full screen background image
grupul

Grupul Consilierilor liberali nu acceptă reorganizarea unor servicii publice de interes local

Grupul consilierilor locali PNL decide să nu participe la Ședința Extraordinară a Consiliului Local de astăzi, ca protest față de proiectul de hotărâre aflat pe ordinea de zi la punctul 10. Acesta face referire la studiul de fundamentare privind reorganizarea unor servicii publice de interes local, transmite consilierul local Cătălin Flutur.

Liberalii consideră că “studiul supus aprobării Consiliului Local, privind reorganizarea Direcției Servicii Publice, Sport și Agrement prin divizarea parțială și transmiterea patrimoniului administrat de aceasta, aferent Serviciului Intervenții Edilitare și Serviciului Amenajare Spații Verzi către Serviciul Public de Administrare a Piețelor, Oboarelor și Cimitirelor, nu reprezintă o analiză reală, profesionistă, în vederea reorganizării unor servicii publice, ci o formă mascată de modificare a structurii manageriale în interesul unei grupări politicianiste.”

DSPSA are venituri proprii

Invocarea unor argumente precum „este cea mai avantajoasă din punct de vedere economic, deoarece Serviciul Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor are venituri proprii, aspect care ar duce la degrevarea bugetului local” nu are niciun fundament real, știut fiind faptul că și Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement are venituri proprii.

Datoria noastră, în calitate de consilieri locali, față de botoșăneni, ne obligă să luăm atitudine și să le apărăm interesele, nu pe cele ale unei clici iresponsabile. Nu putem fi părtași la așa ceva, activitatea noastră de consilieri municipali fiind legată de cetățenii care ne-au votat.

În concluzie, nu vom participa la această ședință extraordinară și considerăm inutilă această mascaradă pusă în scenă sub titlul de măsură privind reorganizarea unor servicii publice de interes local” transmit consilierii liberali.

 

Vă recomandăm să citiți și:

Braconieri piscicoli, prinși în flagrant de jandarmi

comments

comments