full screen background image

Program special de 1 iunie la Teatrul „Luceafărul”

Echipa Teatrului pentru Copii și Tineret „Luceafărul” din Iași a pregătit, pentru 1 iunie – Ziua Copilului, un program bogat, divers.

Actorii Teatrului „Luceafărul” vor juca atât la sediul teatrului ieșean, cât și-n deplasare. Pe lângă acestea, se vor desfășura și ateliere pentru copii.

Mai exact, programul va debuta la ora 11.00, cu o reprezentație a spectacolului Scufița Roșie, o montare realizată de regizorul Constantin Brehnescu, în care evoluează actorii Ioana Iordache și Claudiu Gălățeanu.

De la ora 12.00,  în foyer-ul de la parter se va desfășura atelierul pentru copii „Cum se meșterește o păpușă”,  animat de Constantin Butoi și Adrian Mârzac. Aceștia le vor arăta participanților cum pot realiza o păpușică teatrală din materiale reciclabile. Tot în respectivul interval orar, dar la Suceava, actorii Liliana Mavriș Vârlan, Mariana Teleman, Raluca Pintilie, Elena Zmuncilă și Cosmin Rotariu vor juca o reprezentație cu Albinuța, după Grigore Vieru.

De asemenea, în sala mare a Teatrului Luceafărul, de la ora 18, se va juca Prințul fericit, o creație a regizorului Radu Alexandru Nica. La spectacol vor participa și 40 de copii din localitatea Bojila, care nu au ieșit până acum din satul lor. Totodată, la spectacol vor fi prezenți și 150 de copii din centrele de plasament și asistați maternal din Iași, și ei invitați ai artiștilor.

Sursa foto: Teatrul „Luceafărul” 

Vă recomandăm să citiți și:

Teatrul Luceafărul, la trei festivaluri în luna mai

Teatrul Luceafărul Iași, 70 de ani de existență artistică. Program special în format hibrid

comments

comments