full screen background image

Bursa Generală a Locurilor de Muncă, pe 20 mai

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Suceava organizează vineri, 20 mai 2022, la Iulius Mall Suceava, parter – zona centrală, începând cu ora 10, Bursa Generală a Locurilor de Muncă.

Evenimentul va începe la aceeași dată, la ora 9, la Punctul de Lucru din Fălticeni, la ora 9 la Casa Germană din Rădăuți și la ora 10 la Casa Culturii din Gura Humorului.

În spațiul bursei, alături de angajatorii interesați în recrutare de personal, vor fi organizate standuri de suport pentru persoanele cu diferite vulnerabilități de inserție pe piața muncii: tineri NEETs, viitori absolvenți ai promoției 2022, persoane cu dizabilități, refugiați din Ucraina sau din alte state terțe.

“De asemenea, cei interesați se vor putea înscrie la cursuri de formare profesională, vor putea solicita consiliere pentru căutarea unui loc de muncă în Spațiul Economic European prin rețeaua Serviciilor Publice de Ocupare europene EURES, sau vor primi informații cu privire la antreprenoriatul social local și noutățile legislative din economia socială.”, a transmis Directorul Executiv al AJOFM Suceava, Constantin Balauseac.

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2022/02/14/228-de-persoane-selectate-pentru-al-doilea-interviu-dupa-bursa-locurilor-de-munca-din-siret-si-din-radauti/

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza