full screen background image

Tichetele de vaccinare, distribuite la Primărie

Având în vedere încetarea activităților centrelor de vaccinare înființate în alte spații decât cele din unitățile sanitare, Primăria Municipiului Iași va distribui tichetele de masă persoanelor vaccinate împotriva Covid–19 care nu au beneficiat de aceste tichete până la data închiderii centrului unde au fost vaccinate.

Distribuirea tichetelor

Tichetele vor fi distribuite la casieriile Centrului de Informații pentru Cetățeni, începând cu data de 9 mai, celor care s-au vaccinat în următoarele centre: Cinema Victoria, Antibiotice SA, Școala Gimnazială „B. P. Hașdeu”, Școala Gimnazială „G. Călinescu”, Colegiul „C. Negruzzi”, Liceul Waldorf, Universitatea de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa”, Universitatea de Științe Vieții „Ion Ionescu de la Brad” și campusul Tudor Vladimirescu.

Actele necesare pentru ridicarea tichetelor

Persoana care ridică tichetele trebuie să prezinte cartea de identitate și adeverința de vaccinare eliberată, care atestă că vaccinarea a fost făcută după data de 3 septembrie 2021. Adeverința de vaccinare se poate descărca de la adresa adulti.renv.ro.

În vârful valului al patrulea al pandemiei, în lunile octombrie și noiembrie ale anului trecut, care a coincis cu vârful campaniei de vaccinare, în județul Iași funcționau 30 de centre de vaccinare, din care nu mai puțin de 18 în Municipiul Iași. Dintre acestea, opt au fost susținute financiar și logistic de Primăria Municipiului Iași.

Vă recomandăm să citiți și:

Tichete sociale, oferite de către Primăria Municipiului Iași cu ocazia Sărbătorilor Pascale

Primăria Fălticeni distribuie tichetele de masă pentru persoanele care s-au vaccinat cu schema completă împotriva COVID-19

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza