full screen background image

Te PAȘTE o surpriză la VIVA FM!

Pentru unii, Paştele e un moment de întregire a familiei, pentru alţii e un prilej de relaxare sau de distracție. Pentru VIVA FM e momentul recunoștinței și ocazia perfectă de a oferi noi premii ascultătorilor.

În perioada Sărbătorilor Pascale, VIVA FM răsplătește fidelitatea ascultătorilor cu premii care cu siguranță vor avea loc de cinste în planurile voastre din aceste zile speciale.

Iepurașul VIVA FM pune în joc produse delicioase pentru masa de Paște, pentru picnicul cu prietenii sau poate chiar pentru drumeția la munte sau escapada la mare. Și pentru că sunt atât de multe lucruri frumoase pe care le putem realiza în aceste zile de sărbătoare, suntem curioși să aflăm care sunt planurile voastre. Așadar, ce faceți de Paște? Așteptăm mesajele voastre pe paginile noastre de Facebook, Viva FM Iași, Viva FM Suceava, Viva FM Botoșani și Viva FM Neamț, în care să ne spuneți cum vă gândiți să sărbătoriți voi Paștele anul acesta. Vă recomandăm să vă înscrieți pe pagina de Facebook aferentă județului în care locuiți, pentru că premiile vor fi ridicate direct de câștigători chiar din Iași, Suceava, Botoșani și Piatra Neamț.

Anunțăm fericiții câștigătorii zilnic, în perioada 18-21 aprilie. Iepurașul de Paște te invită să descoperi pe frecvențele VIVA FM, o mulțime de premii.

De Paște, dăruim bucurie!

Partenerii campaniei și premiile oferite cu drag pentru voi:

Iași, Suceava și Neamț: coșuri cu produse delicioase de la Dulcinella, special făcute pentru perioada sărbătorilor Pascale și baxuri de vinuri Tramonto de la Cricova

Botoșani: coșuri cu produse tradiționale de la Vlăsie Company și Cozonac Domnesc și vin de la Artech Wine.

Dacă nu știi încă ce să faci de Paște uite AICI 5 motive să-l petreci în Bucovina.

comments

comments