full screen background image

Vino la sigur! GRANDE OPTIQUE din Iași este de acum și în municipiul Dorohoi

Grande Optique a deschis al doilea showroom de optică medicală, tot așa cum ne-a obisniut, cu multe rame de ochelari, cu promoții și prețuri pentru orice buzunar, iar cabinetul este dotat cu aparatură foarte modernă pentru consultații oftalmologice Dorohoi. După aproape 10 ani de activitate în orașul Iași și mii de clienți mulțumiți, Grande Optique a deschis în orașul Dorohoi. Optica medicala Dorohoi, Grande Optique are aici peste 3000 rame de ochelari și lentile de cea mai bună calitate.

La Grande Optique Dorohoi, ca și la sediul central de la Iași, aveți ocazia să achizitionați rame de ochelari de la branduri renumite, la cele mai bune prețuri: Ray-Ban, Vogue, Guess, Police, Silhouette și multe alte mărci de prestigiu. Pe lângă cele 3000 rame de ochelari Dorohoi, Grande Optique vă pune la dispoziție și lentile Zeiss și lentile Essilor și altele mult apreciate și cunoscute.

Tinând cont de experiența de 10 ani, optica Dorohoi Grande Optique poate fi prima opțiune pentru tine, atunci când cauți ochelari de vedere, lentile de contact sau ochelari de soare.

Iată de ce. În primul rând cabinetul pentru consultații este foarte modern, iar personalul care te va consulta este cu experiență. Șe știe foarte bine că primul pas în alegerea ochelarilor îl constituie prescripția corectă, de aceea se pune accent pe acest lucru și din respect pentru pacient s-a investit foarte mult în aparatură și în aducerea personalului de specialitate cu experiență.

În al doilea rând, ramele sunt de calitate excepțională, atent alese și aduse la showroom-ul din Dorohoi pentru a fi probate, apreciate și cumpărate. Aici veți observa ca prețurile sunt cu până la 50% mai mici decât în oricare altă locație din zonă și se mai observă că sunt și cele mai multe rame, peste 3000, așa că aveți de unde alege, iar prețul nu va fi un impediment. Apoi, lentilele comercializate sunt testate și apreciate de multă lume, deoarece în Iași se lucrează de aproape 10 ani cu acestea. Dintre brandurile de lentile putem enumera lentile Zeiss, lentile Essilor și altele. Lentile Dorohoi de la Grande Optique sunt de calitate, iar prețurile sunt decente, raportate la calitatea maxima.

În al treilea rând, la Grande Optique Dorohoi găsiți cele mai bune prețuri. Se pune accent pe respectul față de clienți și de aceea prețurile ochelarilor sunt cu până la 50% mai mici comparativ cu celelalte locații. La Grande Optique vei fi tratat cu profesionalism și cu dorința din partea personalului de a fi totul perfect pentru Dumneavoastră, Clientii.

Încheiem aceasta prezentare cu un citat al Grande Optique:

“În fiecare zi știm că avem responsabilitatea de a le oferi pacienților și clienților noștri servicii și produse menite să le depășească așteptările, respectând și onorând orice buget.

                                                                                                           

                                                                        Cu respect și drag de oameni,        

                                                                        Echipa Grande Optique”

 

 

 

 

comments

comments