full screen background image

Sărbătorim DRAGOBETELE la Hotel Floare de colț Bucovina!

Ne îndreptăm atenția, gândurile, acțiunile și sentimentele spre originea tuturor lucrurilor: IUBIREA.

Dragostea e contagioasă, plutește în aer pe frecvențele VIVA FM, iar pe 24 februarie- de Dragobete premiem cele mai creative nume de alint pe care le folosesc ascultătorii noștri îndrăgostiți, cu un weekend all inclusive la Hotel Floare de colț Bucovina. Scrie-ne într-un comentariu la unul dintre cover-urile paginilor de Facebook VIVA FM (Iași, Suceava, Botoșani sau Neamț) sau la postarea concursului de pe Instagram cum vă alintați voi! Fericitul cuplu câștigător va fi anunțat pe 24 februarie la Dimineți Împreună!

Floare de Colț Bucovina oferă 2 nopți de cazare, demipensiune (cină și mic dejun), muzică live, open bar, spumant și surpriză dulce în cameră, relaxare la ciubăr, săniuș în curtea hotelului, program la tiroliană, iar în funcție de condițiile meteo există posibilitatea de a practica sporturile de iarnă.

Pe 24 februarie la matinal, anunțăm cine sunt fericiții câștigători ai marelui premiu la Hotel Floare de colț din Bucovina- un hotel care iubește tradițiile și încearcă să găsească motive de sărbătoare pentru oaspeți cât mai des, astfel încât ei să se poată bucura de relaxare și timp de calitate.

Și uite cum pe final de lună suntem îndrăgostiți iremediabil!

comments

comments