Chef Trainer Adina Țibu și Restaurantul „Ceaunul Bunicii” din Suceava organizează un curs destinat copiilor cu vârste cuprinse între 6-12 ani. Copiii au ocazia să învețe lucruri interesante despre arta gastronomică, în cadrul acestei întâlniri fiind abordată bucătăria italiană, urmând să fie preparată pizza veritabilă, după o rețetă originală și un sos natural. La finalul cursului, cei mici vor servi masa și vor recapitula cunoștințele dobândite. Materialele necesare cursului, apa și voia bună sunt asigurate de organizator! Copiii vor primi șorțulețe personalizate ”Gastro Bucovina” și diplome de atestare a cunoștințelor dobândite: “Bucătăraș Bucovinean”(italian). Tariful este de 85 de lei/copil, iar accesul la eveniment se face în baza unei rezervări.
Suceava – ȘTIRILE VIVA FM
Articolul anteriorActivităţi în cadrul proiectului „Copii şi tineri integraţi pentru o lume mai bună”
Articolul următorCoronavirus Suceava: 12 cazuri în evoluție. 6 persoane internate în spitale