full screen background image

VIDEO “Idei şi oameni”, cu Vasile Nistor, managerul agenției de turism “Life Tour”

Vaccinul aduce speranța revenirii la normalitate și, cel mai probabil, vor exista țări care vor permite intrarea doar a turiștilor vaccinați, iar altele vor permite accesul turiștilor cu un test COVID negativ.

Discutăm astăzi despre provocările din domeniul turismului. Dacă plecăm în acest an în vacanțe în siguranță asta ne poate spune astăzi Vasile Nistor, manager al companiei de turism Life Tour Suceava. Campaniile de vaccinare au demarat, dar vor mai trece câteva luni până când vor fi vaccinate suficiente persoane astfel încât oamenii să umple avioanele, să meargă în croazieră sau să stea la barurile de pe plaje.

Restaurantele, cafenelele, magazinele și alte firme, precum cinematografe sau cluburi, care nu respectă măsurile de prevenire și combatere a Covid-19 impuse de autorități, vor risca, pe lângă amendă, suspendarea activității pe o durată determinată, de cel puțin 2 săptămâni.

La capitolul noutăți vă spunem că domeniul regal Săvârșin va fi deschis publicului din 1 mai, anunță familia regală pe Facebook.
Detalii privind vizitarea castelului și a parcului vor fi publicate în curând. Familia regală a precizat că luna viitoare va fi lansat volumul „Povestea Castelului Săvârșin” la Curtea Veche Publishing, sub semnătura Alteței Sale Regale Principele Radu.

Cum vorbim despre turism responsabil, în condițiile în care turismul aproape că nu mai există în aceste zile? Cine să mai fie responsabil dacă aproape toate serviciile sunt închise sau aproape fără clienți, când suntem rugați să stăm acasă și nici măcar la restaurant nu mai mergem? Și, totuși, mai mult decât niciodată până acum în istoria turismului, este nevoie de client sau mai bine zis de responsabilitatea și înțelegerea clientul ce a rămas momentan cu promisiunea unei vacanțe, și de multe ori cu banii plătiți parțial sau total.

Vizionați emisiunea “Idei și Oameni” cu Iulia Sîrghi-Covalciuc și Vasile Nistor, managerul Agenției de turism “Life Tour”:

 

 

comments

comments