full screen background image

Poate că sărbătorile de iarnă din acest an vor fi diferite, însă pentru noi, și suntem convinși că și pentru mulți dintre voi, perioada aceasta rămâne cea mai frumoasă!

Haideți să primim cu bucurie aceste moment și să fim recunoscători, pentru tot ce avem. VIVA FM dăruiește bucurie ascultătorilor printr-un playlist adaptat, îmbogățit cu și mai multe colinde tradiționale din zona Moldovei. Pentru că susținem artiștii locali, am adunat din repertoriile acestora cele mai frumoase cântece de sezon și ți le prezentăm cu drag pe frecvențele VIVA FM.

Astfel, VIVA FM este și în acest an ‘’Radioul sărbătorilor de iarnă’’, dar și ajutorul lui Moș Crăciun, pentru  că din programele noastre nu lipsesc nici concursurile cu premii oferite de parteneri. Acesează categoria CONCURSURI și află ce premii poți câștiga la radio VIVA FM, în această perioadă, în funcție de orașul în care ne asculți.

Radioul sărbătorilor de iarnă îți este prieten de nădejde și te însoțește în această perioadă în trafic, la cumpărături și oriunde te duc pașii, pentru ca tu să nu uiți niciun moment de magia sărbătorilor de iarnă! VIVA FM urează tuturor clienților, colaboratorilor și ascultătorilor sărbători fericite, alături de cei dragi!

comments

comments