full screen background image

Monoir și YNGA lansează SIENNA

Renumitul producător din Constanța, Monoir, pe numele său Cristian Tarcea și-a unit forțele cu YNGA și lansat piesa SIENNA. Piesa vine ca un omagiu al întâlnirii dintre două lumi diferite și are un vibe ușor nou, cu urme ale melodiilor populare norvegiene. Vocea suavă a lui YNGA spune povestea unui dor de cineva aflat la jumătate din lume, dat totuși prea apropiat.

Aflat în legătură telefonică la Viva Flash, Monoir a spus că SIENNA este „o fată imaginară. Piesa am realizat-o cu YNGA când am fost acasă la ea în Norvegia. Clipul chiar e filmat acolo, iar piesa reflectă ce am simțit când am fost acolo și am scris piese. Sienna este o experiență.

Piesa este produsă de către Monoir, însă la versuri a lucrat mai mult YNGA:  „YNGA a scris mai mult la versuri, dar ele au legătură cu lucrurile pe care le iubeam, dar au dispărut. Este vorba despre lucrurile mărunte de care ne lovim și care ne influențează, dar pe care nu le conștientizăm.

Videoclipul a fost filmat în Norvegia și a fost editat și montat de către YNGA. Monoir a recunoscut că, perfecționist fiind, nu voia să lanseze piesa încă, nu fără a mai veni cu câteva retușuri. Totuși, după ce a văzut editările video ale lui YNGA s-a răzgândit. „Eram hotărât să nu mai lansez piesa. Sunt momente când mă plictisesc de o piesă. Dar am făcut-o mai rapidă, i-am dat videoclipurile pe care le-am făcut în Norvegia pentru a pune la cap un videoclip oficial al piesei, iar când am văzut ce i-a ieșit parcă mi-a plăcut mai tare piesa. Când stai prea mult în studio tinzi să auzi chiar și cele mai mici imperfecțiuni, să te plictisești de o piesă și să nu te mai prindă.

Monoir a spus că mai are multe piese pe care vrea să le lanseze în 2021, atât pentru el cât și pentru artiștii THRACE MUSIC. Chiar dacă anul 2020 a fost unul plin de piese cu vibe de party, Monoir mai are surprize pe care le pregătește să le lanseze atât în acest final de an, cât și în ianuarie 2021. „Cred că anul ăsta m-a făcut să fiu recunoscător că pot să fac ce-mi place și o pot face de acasă. Anul ăsta ne-a învățat să apreciem timpul cu familia și timpul cu noi”, a mai precizat Monoir.

Ascultă întreaga discuție cu artistul mai jos:

comments

comments