full screen background image

Shift vine cu un vibe nou, gata să dărâme nostalgia de toamnă

Unul dintre cei mai apreciați artiști de pe piața muzicală, Shift, se pregătește de lansarea albumului “Fragil”. Până atunci artistul, pe numele său real Gabriel Mihai Istrate, a lansat piesa cu același nume, în colaborare cu Sprint Music.

Au urmat apoi alte două single-uri de succes: „Cămașa” și „Anturaj” care nu au făcut decât să pună paie pe foc și să ne facă nerăbdători în așteptarea albumului.

„Fragil”, al treilea album din cariera lui Shift va apărea pe 8 noiembrie, de ziua lui de naștere, artistul spunând că este un album cu totul special pentru că nu are nici un featuring. Shift a spus că „Fragil” este special, pentru că a experimentat mult în materie de sound-uri. „Fragil este un album despre inimă, despre faptul că orice este fragil la un moment dat”, a spus artistul la Viva Flash.

Piesa „Cămașa” vine cu un sound fresh, iar Shift spune că este o piesă cu totul specială: “Pot spune despre “Cămașa” că e cea mai specială piesă a mea. Spun asta pentru că e o piesă total altfel, față de tot ce am scos până acum. Atât piesa cât și clipul m-au făcut să ies din zona mea de confort și asta mi-a plăcut maxim. Mesajul e foarte simplu și din suflet și las pe fiecare să-l interpreteze prin propriul filtru”, declară Shift, mulțumit de realizarea sa. Despre „Anturaj”, Shift spune că este o piesă de soare și de relax și care vine cu un vibe calmant: „e numai bună pentru mașină, pentru acasă, pentru vară sau toamnă. E potrivită pentru orice.

În altă ordine de idei, Shift este entuziasmat de lansarea celui de-al treilea album și chiar dacă va mai dura ceva până când ne vom vedea la concerte, artistul spune că așteaptă reîntâlnirea cu fanii.

Ascultă întreg interviul cu artistul aici:

comments

comments


TAG