full screen background image

AUDIO – USV ON AIR, despre Clubului de Marketing al USV, la matinalul Viva FM!

Alături de Călin, a fost Costel-Ioan Cioban cadru didactic al universității din Suceava, parte esențială a Clubului de Marketing din USV.

Sesiunea septembrie a concursului de Admitere USV 2020 a debutat, pe 7 septembrie, și se va desfășura până pe 15 septembrie (fără zilele de sâmbătă și duminică) pentru specializările unde nu există probe, respectiv 11 septembrie, pentru specializările unde există probe.

Oferta USV pentru această sesiune conține un total de 343 de locuri fără taxă, dintre care 206 la studiile de licență, iar 137 la studiile de masterat. Acestora li se adaugă locurile disponibile cu taxă, după cum urmează: 824 la licență (forma de învățământ cu frecvență), 337 la masterat, 144 la conversie profesională și 214 la licență ID. Pentru etnicii români de pretutindeni, în sesiunea septembrie mai sunt disponibile 86 de locuri la ciclul de studii de licență și 96 la cel de masterat. În ceea ce privește studiile doctorale, USV scoate la concurs 33 de locuri (dintre care 17 cu bursă, pentru forma de învăţământ cu frecvenţă, şi 16 fără bursă, pentru forma de învăţământ cu frecvenţă şi cu frecvenţă redusă). Alte 11 locuri sunt destinate etnicilor români de pretutindeni (7 dintre acestea fiind cu bursă), la care se mai adaugă 79 de locuri cu taxă.

Ascultați interviul complet cu Costel-Ioan Cioban, cadru didactic al universității din Suceava, representant al Clubului de Marketing, mai jos:

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza