full screen background image

Despre situaţia echipei de fotbal CSM Bucovina Rădăuţi, cu antrenorul Daniel Bălan

Vineri, 5 iunie, în “Ora de sport” de la VIVA FM RĂDĂUȚI invitatul lui Manuel Costache a fost Daniel Bălan, antrenorul formației de fotbal CSM BUCOVINA RĂDĂUȚI.

La fel ca toate sporturile, și fotbalul a fost întrerupt brusc din cauza pandemiei de coronavirus, CSM BUCOVINA RĂDĂUȚI întrerupându-și activitatea după doar un meci oficial disputat în acest an, în urma înghețării campionatului formația rădăuțeană terminând pe locul patru.

Chiar de la început, antrenorul formației rădăuțene și-a exprimat regretul pentru întreruperea campionatului și pentru faptul că s-a pierdut un ciclu de pregătire, anunțând totodată că CSM BUCOVINA RĂDĂUȚI își va relua pregătirea începând cu 15 iunie.

De asemenea, Daniel Bălan a menționat că este foarte mulțumit de jucătorii tineri din lot,de felul în care s-au pregătit și de faptul că își pune mari speranțe în evoluțiile lor viitoare, jucători ca Sahlean, Zvoronciuc, Coajă, Bejenariu, Busuioc, Ciobanu sau Coroamă confirmând încrederea acordată.

Nici jucătorii cu experiență nu au fost uitați, în opinia antrenorului sucevean la Bucovina Rădăuți existând un număr de 6-7 jucători cu zeci de jocuri la nivelul ligii a treia care pot face oricând diferența.

Daniel Bălan a mulțumit și galeriei care a fost alături de echipă tot timpul, salutînd și formarea noii galerii intitulată “Vultanii Bucovinei”, care a însoțit și încurajat echipa și în meciurile din deplasare.

Un capitol aparte a fost alocat lui Dorin Goian, fostul său coleg de la Steaua și de pe banca tehnică a formației rădăuțene, căruia i-a mulțumit pentru tot ce făcut pentru Rădăuți și reiterând faptul că ei se consultă în continuare și că oricând este binevenit un sfat din partea fostului său coleg .

Antrenorul Bucovinei Rădăuți a spus că ar fi necesare și două-trei transferuri, mai ales că și căpitanul echipei, Alexandru, s-a transferat la Bacău la sfârșitul acestui sezon.

De asemenea fostul fundaș al Stelei a atenționat că formații ca Focșani, Miroslava, Oțelul, Ceahlăul și Foresta s-au întărit și vor trage la promovare în campionatul viitor, dar a menționat că și formația pe care o conduce este capabilă să lupte de la egal la egal cu aceste formații.

Intrat în direct în emisiunea “Ora de sport “, liderul vestiarului, Iulian Ionesi, a explicat și care este situația plăților către jucători, în acest moment jucătorii primindu-și banii pentru perioada aferentă lunii martie, completat cu șomaj tehnic, plus șomajul tehnic pentru luna aprilie, urmând ca zilele acestea să primească și pentru luna mai.

Şi el a subliniat că mai sunt necesare două-trei transferuri la echipă, mulțumind totodată autorităților locale pentru sprijinul acordat echipei de fotbal.

În încheiere, Daniel Bălan a mulțumit și el tuturor celor care sprijină echipa și așteaptă ca să se poată debloca totul, pentru ca și spectatorii să fie prezenți pe stadioane pentru a susține echipa rădăuțeană în noul campionat, în care antrenorul formației rădăuțene își pune mari speranțe.

 

comments

comments