full screen background image

Indiferența, ca fenomen social, ca alienare de suferințele celorlalți, o formă de imunitate la ceea ce, uneori, ar trebui să ne atragă atenția, în urma asumării la modul total se întoarce uneori chiar spre noi și spre ceea ce ar trebui să fie în centrul interesului nostru. Ne îndepărtăm de  noi și de cei apropiați, la adăpostul credinței că proximitatea e suficientă, ingredientul unic al sentimentului de împlinire, poate chiar fericrii.

Cu o experiență de douăzeci de ani în psihoterapie, Alina Ciupercovici, manager al Clinicii Aliat Suceava, luptă cu determinare, alături de pacienții ei, adesea marcați de dependențe, pentru o viață  în limitele a ceea ce este considerat astăzi normal.

Într-o lume de imagini și cuvinte, trăiri și senzații, rătăcind, convinși că mergem pe calea potrivită, destinată nouă avem nevoie de cuvinte potrivite. O emisiune de psihologie, în cel mai clasic sens al cuvântului, unde poveștile și trăirile voastre sunt combustibilul.

Joia, de la ora 20.00. psihoterapeut Alina Ciupercovici, alături de Călin Bârleanu vă propun  Cuvinte Potrivite, o altă cale spre tine.

comments

comments