full screen background image

Povestea noastră preferată de Crăciun este cea a omului de zăpadă de la radio.

Din puținii fulgi cernuți peste oraș, a prins contur Nea. Știți cum se spune, câte puțin în fiecare zi și ajungi departe. Nea a reușit să ajungă până la VIVA FM unde a fost primit cu iubire. Aici, a înțeles care-i misiunea lui, aceea de a dărui bucurie ascultătorilor. Doar că… avea o singură problemă. Vremea! Însă, pentru că miracolele se întâmplă în această perioadă, dorința lui Nea a fost ascultată și îndeplinită ca prin magie.

În fiecare an, în timp ce VIVA FM este ‘’Radioul sărbătorilor de iarnă’’, el este ajutorul lui Moș Crăciun, timp de 2 săptămâni, la radio VIVA FM!

Vă mai împărtășim un lucru! Nea a învățat și să cânte. În perioada sărbătorilor de iarnă fredonează colindele lui preferate, de pe frecvențele  VIVA FM!

Rămâneți aproape deoarece, începând cu data de 9 decembrie pregătim surprize pentru voi!

Împărtășește-ne povestea ta preferată de Crăciun! Spre exemplu, noi ne amintim cu drag de Crăciunul la bunici din copilărie. Nea o va citi și va alege în fiecare zi câte un ascultător care ne-a scris, căruia să-i dăruiască din bucuria lui.
Vă mai împărtășim un lucru! Nea a învățat și să cânte. În perioada sărbătorilor de iarnă fredonează colindele lui preferate, de pe frecvențele  VIVA FM!

Mulțumim partenerilor campaniei: Kosarom, Florăria Diva din Suceava, Natalia Decor din Fălticeni,  Exclusive Creation și  Car Învățământ Fălticeni.
În sacul lui Nea se găsesc: coșuri cu produse Kosarom, aranjamente de Crăciun de la Florăria Diva, fețe de masă și două fețe de pernuță de la Natalia Decor, globuri de la Exclusiv Creation și 10 premii pentru copii de la Car Învățământ.

Pentru a te înscrie la acest concurs, lasă într-un comentariu povestea ta preferată de Crăciun, aici: https://www.facebook.com/vivafm.ro/photos/p.2798935130186772/2798935130186772/?type=1&theater.

Premiem un ascultător pe zi, în perioada 16 – 20 decembrie. Succes!

 

 

comments

comments