full screen background image

Lăcrămioara Mihăilă, manager Florăria “Crystal” din Suceava: Vă ajutăm să surprindeți persoanele dragi cu flori, direct la domiciliu

Zi de luni la matinalul Dimineți Animate alături de manager Florăria “Crystal” din Suceava – Lăcrămioara Mihăilă.

A dărui o floare este, aparent, cel mai simplu gest. Deseori ne gândim că a face cadou un buchet de flori ne poate scapa de dificultatea alegerii unui cadou mai complex. Totuși, fiecare floare își are propriul mesaj.

„Emoțiile pe care le transmit oamenii sunt extraordinare. Prin intermediul florilor am învățat că poți să faci parte din mai multe familii cu sufletul, pentru că ești alături de ei în mai multe momente speciale și asta te încarcă pozitiv” a menționat managerul Florăriei Crystal – Lăcrămioara Mihăilă.

Indiferent ce tip de buchet alegi, Florăria Crystal îți garantează că vei impresiona persoana dragă căreia i-l vei dărui. Pentru mai multe idei, vizitează pagina de facebook https://www.facebook.com/Lacramioara.Mih/ și alege buchetul preferat.

Toamna e superbă, dar cu flori este de două ori mai frumoasă!

Ne-am schimbat locația într-un loc mai spațios și mai prietenos pentru florile noastre, ne găsiți pe Strada Tineretului, NR 9 A. Mai sus de Școala nr 11. Sau la nr de telefon 0741 084 261. Flori cu dragoste!

Interviul integral din matinalul “Dimineți Animate”, mai jos:

comments

comments