full screen background image

Bucură-te de toamnă cu Egros Shopping Suceava și VIVA FM!

Egros Shopping Suceava te premiază! Situat pe Calea Unirii 27D – centrul comercial Egros Shopping Suceava – un altfel de BAZAR este cel mai nou loc de cumpăraturi deschis pentru cei din Suceava și împrejurimi.
Întins pe o suprafață de aroximativ 18.000 mp Egros vine în întâmpinarea nevoilor sucevenilor cu preţuri accesibile în toate magazinelor găzduite. Sunt amenajate peste 500 de spaţii comerciale și prin intermediul partenerilor se asigură clienţilor o gama variată de produse şi servicii.

Cât priveşte partea de servicii, în Egros clienţii pot găsi farmacie umană, veterinară, naturistă, optică medicală, croitorie, casino și o importantă zonă de food-court. În complexul comercial găsești de toate: de la îmbrăcăminte, încălţăminte pentru adulţi şi copii, rochii de mireasă, mobilier, covoare sau amenajări exterioare și interioare.

Începând cu data de 16 septembrie, avem de oferit vouchere de cumpărături la EGROS Shopping Suceava. Trimite mesaj privat pe pagina de Facebook Viva FM Suceava cu răspunsul la întrebarea ”Care este sloganul Egros Suceava?” și lasă-ne numărul tău de contact, iar dacă răspunzi corect, poți câștiga prin tragere la sorți un voucher în valoare de
100 de lei.

Extragem câștigătorii la matinalul ‘’Dimineți Animate’’, în fiecare luni, miercuri și vineri, așadar, stai pe frecvență pentru a afla dacă te afli printre norocoșii câștigători.

Condiții de participare:
Participanții trebuie să trimită un mesaj privat pe pagina de Facebook Viva FM Suceava cu adresa cu răspunsul la întrebarea ”Care este sloganul Egros Suceava?” și să trimită un număr de telefon, unde pot fi contactați în cazul în care sunt desemnați câștigători.
Participanții trebuie să aibă domiciliul în județul Suceava și să-și asume ridicarea premiului de la sediul VIVA FM.
Participanții trebuie să aibă vârsta de 18 ani.

„Una dintre priorităţile Egros este să ofere chiriaşilor, dar şi vizitatorilor, cele mai bune condiţii: aer condiţionat, căldură, curăţenie, pază, supraveghere video în interior şi exterior.

Egros Shopping Suceava – un altfel de BAZAR este un concept de centru comercial care oferă o experiență aparte prin numărul mare de standuri care adună o diversitate foarte mare de produse și servicii sub un singur acoperiș.” a declarat administratorul complexului. Astfel, printr-o singură vizită la Egros poți să găsești aproape tot ce ai nevoie, de la mobilă la încălțăminte, îmbrăcăminte pentru bărbați sau femei, marochinărie până la accesorii
GSM.

Dacă obosești, te poți odihni în zona food. Ai la dispoziție atelier de retuș, un loc în care să savurezi o cafea și chiar o agentie de turism unde poți să alegi concediul mult dorit.
Tu de unde îți faci cumpărăturile?
Egros Shopping Suceava este răspunsul corect.

comments

comments