full screen background image

Propunerea săptămânii 19 – 25 august

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

· BLANCO BROWN – The Git Up

Avem pentru voi o doză de country care se potrivește perfect cu serile liniștite, diminețile târzii sau… playlist-ul VIVA FM. Prima propunere a acestei săptămâni poartă semnătura lui Blanco Brown și se numește “The Git Up”. Chiar dacă resimțim și puțin rap, cei mai mulți spun că mai întâi, pe o astfel de piesă se dansează, urmând ca abia mai apoi să fie și înțeleasă. Noi concluzionăm că ritmul este contagios și va reuși să smulgă un zâmbet indiferent unde v-ați afla. Așadar, piesa are șansa de a ajunge permanenet în playlist-ul nostru, dacă primește suficiente voturi. Depinde doar de voi.

· DELIA – Dragoste Cu Dinți

A doua recomandare a acestei săptămâni poatră semnătura Deliei. Artista nu duce lipsă de inspirație, drept pentru care “Dragoste cu Dinți” este una dintre cele mai populare piese de pe platformele muzicale românești. Ca ritm, piesa este o noutate și pentru artistă și este atipică pentru zona muzicală autohtonă, fiind mai mult un trip-hop cu mai multe straturi suprapuse. Mesajul este cel al unei femei mature care dorește să își reconfirme măsura în care partenerul ei o iubește, fiind sigură pe ea și ducând lipsă de orice inhibiție și constrângere. Dacă vrei să asculți “Dragoste cu dinți” la Viva FM, votează piesa de la “Propunerea Săptămânii”.

· TONES AND I – Dance Monkey

Energie pozitivă și un ritm care va reuși să te ridice de pe scaun. Responsabilă pentru acest lucru este piesa “Dance Monkey”, lansată de Tones and I. Într-o perioadă în care plafonarea este o opțiune extrem de întâlnită, piesa evidențiază că, la orice vârstă, bucuria de a trăi, alături de cei dragi, trebuie să reprezinte o prioritate. “Dance Monkey” este cel de-al doilea single de pe albumul de debut “The Kids Are Coming”, ce are ca dată stabilită de lansare chiar 30 august. Dacă vă place piesa, vă încurajăm să o votați în cadrul categoriei “Propunerea Săptămânii”.

comments

comments