full screen background image

Distracția a atins cote maxime la Cornișa – Viva la Playa 2019

Sâmbătă, 17 august, echipa VIVA FM a transmis LIVE de la Cornișa Aqua Park & Sports Botoșani, proiectul estival Viva la Playa. Distracția a atins cote maxime între orele 13:00 – 17:00, timp în care am petrecut pe ritmurile celor mai bune mixuri ale momentului și am oferit premii participanților la concursurile noastre.

Deși soarele nu a fost la fel de puternic, vremea a fost perfectă pentru a ne distra alături de cei care au ales să-și petreacă ziua de sâmbătă la Cornișa.

Pentru premiile puse în joc, concurenții au trebuit să răspundă unor noi provocări: concursuri de ghicit hit-uri românești consacrate, de completat versurile lipsă și ghicitori amuzante, pe lângă concursurile de forță, înot și creativitate.

Și la ediția aceasta, partenerii de distracție au fost alături de noi și le mulțumim pentru premiile consistente și sprijinul acordat în realizarea proiectului marca VIVA FM – Viva la Playa: Cornișa Aqua Park&Sports Botoșani, Bermas Suceava, Shopping City Suceava, Darex Auto, ARON Suceava, Centrul medical de sănătate Work Tape Medical, Restaurant La Strada Botoșani, Magazin Gatta, Magazin Naturist Dr. Green, Magazin Kenvelo și Promer Group.

Animația și muzica de calitate definesc cel mai bine ediția de sâmbăta aceasta. De la mic, la mare am trăit din plin ultima zi Viva la Playa din vara aceasta.

Ne revedem vara viitoare, cu noi surprize și aceeași energie bună și distracție pe măsură!

Mulțumim Cornișa Aqua Park & Sports Botoșani pentru găzduirea studioului VIVA FM!

 

comments

comments