full screen background image

Propunerea săptămânii 12 – 18 AUGUST

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • CARLA’S DREAMS – Gust Amar

Trupa Carla’s Dreams îşi continuă aventura şi a lansat o nouă piesă din seria ”Nocturn”, care se numește ”Gust amar”. Melodia este practic și penultimul act al acestui proiect. În plus, artiștii au lansat și testimoniale care însoțesc povestea surprinsă în videoclipul oficial. “Vorba ceea – diamantul căzut în noroi tot diamant rămâne, iar praful ridicat până la cer – tot praf”, au spus cei de la Carla’s Dreams cu referire la cea mai nouă piesă. O poveste de dragoste în care există neînţelegeri și reacţii demne de studiat în amănunt, prin urmare și o piesă care are șansa de a ajunge în playlist-ul nostru, dacă primește voturile voastre.

  • FREYA RIDINGS – Castles

Freya Ridings este o artistă de origine britanică a cărei ascensiune din ultimul an a surprins și a bucurat peste măsură numeroși fani. Piesa “Castles” evidențiază timbrul spectaculos al tinerei de 25 de ani și, în plus, vine cu un mesaj de putere și evoluție, după încheierea unei relații care nu a reușit decât să o constrângă și să îi minimizeze potențialul. De altfel, inspirația artistei pentru a compune se leagă tot de relațiile încheiate, de despărțiri și felul în care acestea ne modifică inclusiv comportamentul și atitudinile. Artista a lansat recent un întreg album care îi poartă numele, drept pentru care suntem curioși de felul în care va continua evoluția ei. Până să aflăm și alte noutăți, ai șansa de a-i acorda piesei “Castles” un vot la categria “Propunerea Săptmânii” și șansa de ajunge permanent în playlist-ul VIVA FM.

 

  • TAYLOR SWIFT – You Need To Calm Down

De pe următorul album lansat de Taylor Swift și intitulat “Lover” este extrasă și piesa pe care o propunem astăzi. “You Need To Calm Down” are stilul autentic ce o caracterizează pe Taylor Swift și un mesaj foarte clar, adresat tututror celor care o contestă și, în general, persoanelor cu un grad ridicat de homofobie. În Statele Unite piesa a debutat direct pe locul doi în Billboard Hot 100 iar videoclipul evidențiază și faptul că aparentele neînțelegeri dintre Taylor Swift și Katy Perry ar fi dispărut, din moment ce Katy chiar apare în videoclip. Nu vă spunem ce alte “prezențe-supriză” regăsim în piesa “You Need To Calm Down” dar ritmul perfect pentru playlist-ul nostru ar trebui să vă încurajeze să votați piesa la categoria “Propunerea Sptămânii”.

Votează melodia preferată!

comments

comments