full screen background image

Week-end distractiv @Cornișa

Weekend-ul acesta studioul VIVA FM s-a mutat la Cornișa Aqua Park & Sports Botoșani. Timp de 4 ore, între orele 13:00 și 17:00, realizatorii de programe VIVA FM au oferit o atmosferă plină de distracție și au pregătit playlist-uri antrenante cu cele mai cunoscute hituri, intervenții live de pe plajă, jocuri și concursuri.

Dacă vara nu e Viva la Playa, nu e vară! Soarele a fost cu noi, apa perfectă, mișcarea nu a lipstit, iar toți cei care au fost prezenți la Viva la Playa, de la mic, la mare, au fost într-o formă maximă și receptivi la provocările noastre. Pentru a câștiga premiile puse în joc de partenerii noștri, participanții la concursuri au trebuit să îndeplinească o serie de cerințe, nu foarte complicate spunem noi: să răspundă întrebărilor pregătite de echipa Viva La Playa, să participe la concursuri de înot, de sărituri în apă, de forță sau de creativitate.

Ne-am întrecut în rime, doamnele au demonstrat că au spirit competitiv, domnii s-au întrecut la flotări pentru a primi recompense răcoritoare, iar copiii ne-au surprins plăcut cu energia lor.

Mulțumim partenerilor noștri de distracție care  ne-au ajutat să conturăm această ediție Viva la Playa și care au oferit premii consistente: Bermas, Shopping City Suceava, Darex Auto, Centrul de sănătate Work  Tape MedicalRestaurantul La StradaShopping City Suceava, Magazin Gatta și Magazin Naturist DR.GREEN.

Mulțumim pentru găzduire Cornisa Aqua Park & Sports Botoșani. Ne-a plăcut, ne-am simțit bine și cu siguranță revenim! Atât vă spunem: fiți cu ochii pe paginile noastre de Facebook VIVA FM…

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza