full screen background image

Propunerea săptămânii 22 – 28 iulie

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

· ANDRE – Reset La Inimă

Trupa André a reprezentat un adevărat fenomen în perioada anilor 2000, luând pe neaşteptate industria muzicală românească. Iar acum revenirea celor două artiste ca întreg, odată cu piesa “Reset la inimă” a stârnit o mulțime de reacții pozitive. Andreea Bălan şi Andreea Antonescu şi-au pus toată încrederea în această piesă şi s-au arătat încântate de entuziasmul fanilor. “O facem pentru fanii noștri care nu au încetat să ne susțină în acești 17 ani, cât nu am fost împreună și care nu au încetat să spere că ne vom reuni. André înseamnă o legendă, un model și un reper pentru o generație întreagă. Nicio altă trupă nu a egalat succesul nostru și sunt convinsă că nu vom dezămagi. Iar show-urile noastre vor fi wow!”, declara Andreea Bălan. Dacă vrei să asculţi piesa şi la VIVA FM, oferă-i şansa de a intra oficial în playlist-ul nostru şi votează-le pe fetele de la André la categoria “Propunerea săptămânii”.

· JESS GLYNNE FT. JAX JONES – One Touch

Colaborare 100% britanică pentru cea de-a doua piesă pe care o propunem în acestă săptămână. “One Touch” îi aduce în acelaşi loc, în cadrul unui demers emoţionant, pe Jess Glynne şi Jax Jones. Piesa face parte de pe cel de-al doilea album de studio al artistei şi are o poveste pe cât de tristă, pe atât de actuală, abordând binecunoascuta problemă a abandonului şi a copiilor ce necesită sprijin într-o astfel de situaţie. Viziunea energică, pe ritmuri de pop şi house, a atras deja atenţia şi face din piesa “One Touch” un element obligatoriu pentru playlist-urile de la cele mai cunoscute festivaluri ale verii. Dacă piesa va aduna suficiente voturi, ea va ajunge şi în playlist-ul nostru şi tocmai de aceea te îndemnăm să votezi.

· KYGO FT. WHITNEY HOUSTON – Higher Love

Muzica bună se trăieşte la VIVA FM chiar şi pe ritmuri neaşteptate. Norvegianul Kygo ne-a luat prin surprindere, astfel că am verificat de mai multe ori informaţia conform căreia acesta a lansat piesa “Higher Love”, incluzând vocea binecunoscutei şi adoratei Whitney Huston. Kygo a remixat piesa pe care regretata artistă ar fi înregistrat-o după o altă versiune a lui Steve Winwood, oferindu-i o abordare electronic dance. “A fost emoţionant să aud vocea ei din nou, pe o piesă nouă”, spunea unul dintre sutele de fani care au reacţionat pe YouTube. Marea artista a fost aşadar readusă în inimile noastre, astfel că noi îi oferim şansa de a intra şi în playlist-ul VIVA FM, cu piesa remixată de Kygo. Votează “Higher Love” la “Propunerea săptămânii”!

comments

comments