full screen background image

Propunerea săptămânii 20-26 MAI

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • ARMIN VAN BUUREN FT. GARIBAY – Phone Down

După colaborarea de succes în cadrul proiectului “I Need You”, Armin van Buuren și Garibay lansează o nouă piesă ce îmbină stilurile pop și dance și se intitulează “Phone Down”. Succesul la nivel internaţional cu siguranţă nu va întârzia să apară având în vedere istoricul celor doi artişti. De la ritmul dansant și versurile în care ne putem regăsi cu toții până la sunetele energice de pian, această nouă piesă te va duce cu gândul la zilele însorite de vară. “Ador cum lucrurile se potrivesc uneori. Sunetul, versurile, vibe-ul, totul s-a potrivit perfect când eu şi Garibay am intrat în studioul din L.A. Este o onoare absolută să lucrez cu un om atât de talentat”, mărturisea chiar Armin van Buuren. Dacă vrei ca sezonul estival să îşi intre în drepturi şi pe frecvenţele VIVA FM, votează piesa “Phone Down”!

  • MADONNA FT. MALUMA – Medellin

De pe următorul album al Madonnei, “Madame X”, face parte cea de-a doua propunere a acestei săptămâni. După cum probabil aţi intuit, este vorba de colaborarea cu binecunoscutul Maluma! Piesa “ Medellin ” are și un videoclip incendiar, în care protagoniști sunt chiar cei doi artiști iar povestea îl surprinde pe Maluma care se lasă practic sedus de Madonna. Piesa urmează același fir narativ al întregului material discografic. “Doamna X este un agent secret. Călătorind prin lumea întreagă. Schimbându-și identitățile. Luptând pentru libertate. Aducând lumină în locuri întunecate” detalia chiar Madonna despre album. “ Medellin ” vine cu îmbinări antrenante şi pare să fie o piesă pe placul celor ce nu se lasă intimidaţi de simplele provocări convenţionale. Aşadar, vă îndemnăm să votaţi piesa pentru a-i auzi pe Madonna şi Maluma la VIVA FM!

 

  • VUNK FT. ANASTASIA SANDU – Mi-e Dor De Tine

Toamna va aduce, spre bucuria fanilor, un nou album semnat de Vunk. Primul single al viitorului album este “Mi-e dor de tine”, o colaborare surprinzătoare cu Anastasia Sandu. Piesa a fost lansată chiar de Ziua Internaţională a Dorului, se bucură deja de un videoclip creat după un joc pe calculator al anilor ’90 şi rămâne în aceeaşi zonă a baladelor, caracteristice pentru trupa Vunk. “Este sau ar putea fi o poveste de dragoste. Depinde doar de cei implicați, dacă sunt atenți la ce se întâmplă în jurul lor și dacă aleg să riște pentru a experimenta dragostea, cu tot ce vine ea – fericire, speranță, putere, gelozie, disperare, renaștere, pasiune, posesivitate, teama de a fi părăsit, trădarea, iertarea – sau de a te ascunde în spatele unui ecran, căutând o emoție surogat” povestea Cornel Ilie, liderul trupei. Suntem convinşi că şi vouă vă este dor de cineva uneori. Aşadar, piesa “Mi-e Dor de Tine” poate fi expresia perfectă a acestui sentiment, mai ales dacă se aude la radio. Dacă o votezi s-ar putea să o poţi asculta la VIVA FM.

Votează melodia preferată!

comments

comments