full screen background image

Incendiu la o gospodărie din Fălticeni, pornit de la un scurtcircuit electric

Militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni au intervenit, astăzi, cu patru autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din municipiul Fălticeni.

La sosirea echipajelor, ardea generalizat o magazie construită din lemn, iar flăcările erau extinse la acoperișul unei construcții anexe și la o parte din acoperișul locuinței.

Din cauza clădirilor dispuse foarte apropiat, una de cealaltă, în zona respectivă, exista pericolul ca focul să se propage la acestea.

Incendiul, anunţat prin 112 la ora 11:06, a fost lichidat la ora 13:00.

Au ars: magazia din lemn pe o suprafață de aproximativ 60 mp, acoperișul construcției anexă pe 80 mp și circa 60 mp din acoperișul casei de locuit. Au mai ars și s-au degradat mai multe bunuri ale proprietarului.

Incendiul a izbucnit din magazia gospodăriei, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric defect.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat construcția anexă, casa de locuit și alte trei locuințe aflate în imediata apropiere.

comments

comments