full screen background image

11.000 de pachete cu țigări de provenienţă ucraineană, găsite într-un garaj la Lupcina

În această dimineață, în baza unor date deținute cu privire la faptul că la domiciliul unei persoane de pe raza localităţii Lupcina, județul Suceava, este depozitată o cantitate de țigări de proveniență ucraineană, la nivelul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava s-a declanșat o acțiune specifică pe linia combaterii contrabandei cu țigări.

Astfel, în jurul orei 06.00, un echipaj al poliției de frontieră s-a deplasat la imobilul respectiv unde, cu acordul proprietarului, a intrat în curtea locuinței, iar în garaj a descoperit o cantitate mare de ţigări de provenienţă ucraineană.

Fiind întrebat cu privire la provenienţa ţigărilor, proprietarul imobilului a declarat oamenilor legii că acestea nu-i aparţin şi nu are cunoştinţă de modul cum au ajuns la el în garaj.

Întreaga cantitate de ţigări a fost transportată la sediul poliției de frontieră, unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 11.000 de pachete cu țigări, de proveniență ucraineană, a căror valoare se ridică la suma de 128.700 de lei.

În cauză se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

În continuare se desfășoară activități specifice, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, în vederea documentării întregii activități infracționale.

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza