full screen background image

Băiat de 19 ani din Câmpulung, arestat după ce a furat bani şi bunuri dintr-un chioşc de ziare

În cursul dimineţii de joi, la ora 09.00, Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată de o localnică, de 51 de ani, gestionar în cadrul unei societăți comerciale, despre faptul că persoane necunoscute au sustras bunuri dintr-un chioșc de ziare aparținând firmei.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în noaptea de 3/4 aprilie, prin forțarea ușii de acces, persoane necunoscute au pătruns în interiorul chioșcului și au sustras bani și diverse CD-uri cu muzică, prejudiciul fiind de circa 175 de lei.

În urma activităților investigative întreprinse de polițiștii, autorului faptei a fost identificat ca fiind un localnic, de 19 ani, cunoscut cu antecedente penale.

Întrucât tânărul se afla sub două măsuri de control judiciar, dispuse de Tribunalul Giurgiu și Parchetul de pe Judecătoria Câmpulung Moldovenesc și avea calitatea de inculpat în alt dosar de „furt calificat”, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de oare.

Suspectul a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca, vineri, să fie prezentat Parchetullui de pe Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments