full screen background image

Spectacolul „Noapte bună, tăticule!” la Teatrul Suceava, în cadul Campaniei “Artiştii pentru artişti”

Spectacolul „Noapte bună, tăticule!” se joacă, la Suceava, în cadrul Campaniei Naționale „Artiștii pentru artiști”, eveniment organizat de UNITER, aflat la cea de-a 18-a ediție, dedicat sprijinirii artiştilor cu probleme de sănătate şi existenţă.

„Noapte bună, tăticule!” este un spectacol pe care Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava îl va juca duminică, 24 martie, ora 19:00, în cadrul acestei campanii.

Sumele strânse din vânzarea de bilete, donaţii şi sponsorizări se pot vira în contul RO40RZBR0000060007801286 deschis la Raiffeisen Bank, Agenţia Piaţa Amzei, Fondul de Solidaritate Teatrală.

“Alătură-te Campaniei, cumpără bilete, bucură-te de teatru şi fă o faptă bună!”, transmit reprezentanţii teatrului sucevean.

Pentru această reprezentație, prețul unui bilet va fi de 10 lei, preț unic, indiferent de vârstă.

„Piesa este o comedie spumoasă, despre micile noastre slăbiciuni, în acest secol grăbit. O poveste despre dragoste și trădare, despre infidelitate și devotament, despre triunghiul clasic (El, Ea și amanta), ce ne violează spațiul nostru conjugal, despre inocență și imoralitate, în fine e despre noi, consumatorii de cultură” afirmă regizorul Alexandru Grecu.

Distribuţia este următoarea:
Diana Lazăr – Sophie
Răzvan Bănuț – Stephane
Ioana Nichita – Julie
Bogdan Amurăriței – Frederic
Sebastian Bădărău – D-na Valter
Delu Lucaci – Marlene
Alexandru Marin – D-nul Valter

Relații și rezervări, la telefon: 0759.048677; bilete@teatrulmateivisniec.ro.

Pe 27 martie, de la ora 19:00, Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava va prezenta spectacolul cel mai drag publicului, cel care permanent s-a jucat cu casa închisă: “PiSiCi”, un spectacol concert pus la cale de “Fără Zahăr”, regia muzicală Bobo Burlăcianu.

comments

comments