full screen background image

Colegiul Tehnic „Samuil Isopescu”, închis pentru dezinsecţie

Colegiul Tehnic „Samuil Isopescu” din Suceava va fi închis, începând de astăzi, pentru efectuarea de urgenţă a dezinsecţiei, după ce în căminul unităţii au fost descoperite ploşniţe.

Ca masură preventivă, pentru evitarea apariției unor situații epidemiologice deosebite, Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava a solicitat şcolii să elibereze toate spaţiile care aparţin unităţii de învăţământ (clădirea liceului şi cantina), deoarece substanţele care se folosesc sunt toxice.

“Dezinsecția va fi efectuată obligatoriu de către o firmă specializată care în prealabil va solicita DSP Suceava avizul pentru substanța pe care o va utiliza.

Se vor efectua două acțiuni de dezinsecție la interval de 48 de ore, cu respectarea tuturor măsurilor de precauție recomandate în fișa tehnică a produsului ce va fi utilizat.

Instituția noastră a informat Inspectoratul Școlar județean Suceava și unitatea de învățământ care a a inițiat deja procedurile recomandate”, a precizat şefa DSP Suceava, dr. Liliana GRĂDINARIU.

În căminul Colegiului Tehnic „Samuil Isopescu” sunt cazaţi 44 de elevi şi 30 de studenţi ai Universităţii „Ștefan cel Mare” Suceava

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza