full screen background image

ADR Nord-Est organizează un eveniment de brokeraj în Germania. Vouchere gratuite pentru 5 companii

Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est, prin Punctul Local de Contact al Rețelei Enterprise Europe Network, invită firmele interesate, să participe, în perioada 1-4 aprilie 2019, la evenimentul de brokeraj intitulat „Zilele cooperării tehnologice și de afaceri”, care va fi organizat în cadrul HANNOVER MESSE 2019 (Hanovra, Germania).

ADR Nord-Est, în calitate de Punct Local de Contact al Rețelei Enterprise Europe Network, oferă posibilitatea participării gratuite (transport si cazare) pentru 5 companii cu potențial de internaționalizare, din județele Bacău, Neamț și Suceava (conform repartizării geografice asumate prin proiect), în condițiile înscrierii, prin utilizarea link-ului: (formular înscriere) .

Înscrierile se fac până la data de 24 martie 2019.

 

Participanții înregistrați până la data de 1 martie 2019, au acces GRATUIT la eveniment!

După această dată, taxa de participare este în valoare de 119 euro (TVA inclus).

Acest eveniment internațional de brokeraj reprezintă locul în care companiile inovatoare și instituțiile de cercetare pot identifica parteneri pentru cooperare în domeniul tehnologiei și cercetării, prin participarea la întâlniri bilaterale (prestabilite).

Ediția din acest an va continua succesul ediției din 2018, cu peste 600 de participanți din 38 de țări (180 din Germania), care au beneficiat de sprijinul a 96 de organizații partenere din Rețeaua Enterprise Europe Network.

Domenii de interes
– Soluții în Industrie 4.0 / Smart Factory
– Tehnologii de fabricare eficiente din punct de vedere al utilizării energiei
– Energie și mobilitate durabile
– Instrumente de măsurare

De ce să participați
– Oportunitate de a va prezenta cele mai interesante proiecte, produse sau competențe
– Identificare de noi parteneri comerciali / tehnologici / de cercetare, în cadrul unor întâlniri directe bilaterale (prestabilite)
– Stabilire de contacte noi pentru viitoare parteneriate în proiecte transfrontaliere
– Acces la informații de ultimă oră privind rezultatele cercetării în industrie

Selecția celor 5 companii participante se va realiza de către experți din cadrul echipei de implementare a proiectului, conform grilei de evaluare disponibilă aici.

Înscrierea direct (fără a trece prin procesul de selecție pentru cele 5 vouchere gratuite) la eveniment se poate realiza prin accesarea link-ului https://technology-business-cooperation-days.b2match.io, termenul limită fiind 24 martie 2019.

Pentru informații suplimentare, sunați la telefon 0233 218.071 / 0233 218.072, persoana de contact Liliana Baicu – ADR Nord-Est (Birou One Stop Shop) sau prin e-mail: een@adrnordest.ro.

comments

comments