full screen background image

VIVA FM va transmite live, pe 14 februarie, din cadrul Târgului de Nunți “Trend Mariaj” de la Shopping City Suceava

Cele mai noi tendințe în materie de nunți revin la Shopping City Suceava, între 14-17 februarie 2019, la cea de-a VI-a ediție a Târgului de Nunţi “Trend Mariaj”!

Zeci de expozanți, din toate domeniile, vă așteaptă cu o abordare fresh și sfaturi specializate pentru a vă ajuta să pregătiți o nuntă ca-n basme!

Viitorii miri pot găsi, într-un singur loc atât servicii care vor completa armonios nunta, dar şi idei de la cei mai buni profesioniști din domeniu. Toți cei care se pregătesc de nuntă au șansa de a interacționa direct cu wedding planneri renumiți și de a găsi toate serviciile necesare pentru ziua cea mare: de la rochii de mireasă și costume de mire, aranjamente florale, decorațiuni, saloane de evenimente, până la verighete, invitații si mărturii, torturi și prăjituri, DJ și formații de nuntă, servicii foto si video, cabine foto dar și destinații atractive pentru luna de miere.

La Târgul de Nunţi din incinta Shopping City Suceava – sucevenii vor afla ultimele tendințe din domeniul nunților: ce este nou, ce se poartă, ce se potriveşte cel mai bine pentru nunta lor, care este bugetul alocat si tot ce ai nevoie pentru ca nunta, să fie exact așa cum o viseaza.

Pe durata celor 3 zile de târg vor fi recitaluri şi premii şi oferte promoţionale pentru vizitatori. Astfel, cei care participă la târgul de nunţi se pot înscrie la tombola specială pentru a câştiga o serie de premii importante puse în joc pentru viitorii miri: sedinţe foto „Save the Date”, torturi aniversare, buchete de mireasă, set de pahare şi pernuţă pentru verighete, vouchere de înfrumuseţare, dar şi recitaluri cu artişti renumişi sau pachete de lecţii de dans pentru tinerii însurăţei.

Joi, 14 februarie 2019, între orele 14:00 – 17:00, echipa VIVA FM va transmite live din cadrul Târgului de Nunți “Trend Mariaj”!

Totodată, expozanții prezenți la Târg se pot înscrie la tombola organizată de echipa radioului nostru, iar firma câștigătoare va beneficia de servicii de promovare la Viva FM, în valoare de 1.000 de euro.

Vă așteptăm la târg!!!

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza