full screen background image

Sucevenii pot dona cadouri în cadrul Campaniei ShoeBox 2018

Întrucât cea mai așteptată perioadă a anului se apropie, Grupul de Inițiativă Fundația Comunitară Bucovina, împreună cu Institutul Bucovina, invită sucevenii să se implice în cadrul campaniei de voluntariat SHOEBOX 2018!

”ShoeBox reprezintă o încercare minusculă de a face lumea un loc mai frumos. Acea picătură într-un ocean. Picătură care face diferența dintre un copil ce își șterge o lacrimă pentru că nu a primit cadou sau un copil ce zâmbește timid. În fiecare an, în preajma sărbătorilor de Crăciun, vrem să aducem acel zâmbet pe fața cât mai multor copii din comunitatea noastră”, transmit organizatorii.

Anul acesta, GI Fundația Comunitară Bucovina în parteneriat cu Institutul Bucovina este punct de colectare în Campania Shoebox 2018.

Colectarea și locația ”atelierului de împachetat cadouri” este Centrul de Incluziune Socială, str. Oituz, nr. 30 – clădirea fostei evidențe a populației.

Cum te poți implica?

– poți veni voluntar în derularea campaniei și la distribuirea cadourilor. Este nevoie de oameni implicați care vor să sprijine cauza, să ajute la împachetat cadouri și să le preia.

– poți pune într-o cutie de pantofi haine noi sau măcar purtate puțin, dulciuri și jucării pentru copii cu vârste între 2 și 18 ani. Ce trebuie să rețineți este să împachetați frumos această cutie, ca și cum ați face un cadou unui prieten bun. Sunteți, de asemenea, rugați să NU lipiți capacele pe cutii, deoarece veți face asta împreună cu cei de la GI Fundația Comunitară Bucovina, atunci când le veți aduce, lipindu-le și etichetându-le cu vârsta și sexul copilului.

Pentru mai multe detalii și/sau întrebări, Raluca Iacob, coordonatorul campaniei vă este la dispoziție la nr. de tel. 0743 422 055.

Colectarea cadourilor are loc până pe 15 decembrie, inclusiv, la sediul Centrului de Incluziune Socială – Str. Oituz, nr. 30.

comments

comments