full screen background image

Propunerea săptămânii 19 – 25 NOIEMBRIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • JESS GLYNNE – All I Am

Cântăreață și compozitoare britanică, Jess Glynne și-a lansat deja cel de-al doilea album de studio, intitulat “Always In Between” și de pe care este extrasă și prima propunere muzicală din această săptămână. Piesa “All I Am” aduce un amalgam de sentimente pozitive precum recunoștină și chiar împlinire, reprezentând o parte reală din viața tinerei de 29 de ani, mai ales că în videoclip apar și persoane extrem de importante pentru Jess. “All I Am” este, așa cum explica artista, o piesă despre familie, prieteni și toate celelalte persoane care au ajutat-o să devină ceea ce este astăzi. Bucuria transmisă atât prin versuri și ritm cât și prin intermediul videoclipului colorat se poate multiplica și pe frecvențele noastre. “All I Am” poate intra în playlist-ul VIVA FM, dacă tu decizi acestu lucru. Votează!

  • OFENBACH FT. BENJAMIN INGROSSO – Paradise

S-ar putea ca ritmul să vă prindă încă de la primele acorduri ale piesei lansate de duo-ul francez Ofenbach în colaborare cu Benjamin Ingrosso. “Paradise” beneficiază acum și de un videoclip, ceea ce îi conferă și mai multă popularitate iar refrenul greu de ignorat evidențiază faptul că artiștii s-au simțit excelent compunând și producând piesa. Atmosfera de show de talente, concurenții, distracția și răsturnările de situație par să fie elementele care garantează succesul pentru piesa care are șansa să intre și în playlist-ul VIVA FM. Așadar, dacă și tu ai o persoană căreia îi poți spune “You feel like paradise”, cu sigurață trebuie să votezi “Paradise” la Propunerea Săptămânii!

 

  • PHASER – Indestructibil

Trupa Phaser se întoarce în forță și ne amintește că indiferent de unele obstacole sau provocări întâlnite în fiecare zi, trebuie să avem puterea de a ne urma visul și de a ne păstra optimismul. ”Indestructibil” este un single compus chiar de membrii trupei, pentru care videoclipul extrem de colorat aduce atât cadre filmate în Timișoara cât și momente inedite din zone reprezentative pentru metropola Tokyo. Piesa nu doar că transmite un mesaj pozitiv, caracterizat printr-o încredere sigură în viitor ci subliniază și importanța conștientizării propriului drum. “Piesa e scrisă de acum 2 ani, dar abia acum ne-am întors la ea, la fel cum se întâmplă cu multe piese scrise de-a lungul timpului, le păstrăm pe toate și revenim asupra lor după un timp” a transmis Carina, solista trupei, în cadrul unui interviu pentru VIVA FM. Așadar, dacă vrei să auzi mai des trupa Phaser pe frecvențele noastre, votează “Indestructibil” la categoria “Propunerea Săptămânii”!

comments

comments