full screen background image

Viva FM te premiază!

Ce planuri ai pentru sâmbătă seară, 17 noiembrie? Notează-ți în calendar, concert Proconsul Simfonic.

În perioada 14-15 noiembrie, avem de oferit 2 invitații duble la concertul Proconsul. Trimite mesaj privat pe pagina de Facebook Viva FM Neamț cu răspunsul la întrebarea ”Ce spectacol are loc, pe 17 noiembrie, la Cinema Dacia?”, iar dacă răspunzi corect, poți câștiga o invitație dublă la concert.

Extragem cei 2 câștigători la matinalul ‘’Dimineți Animate’’, miercuri și joi, așadar, stai pe frecvență pentru a afla dacă te afli printre norocoșii câștigători.

Pe 17 noiembrie 2018, la Cinema „Dacia” (ora 19:00), va avea avea loc un nou eveniment muzical din cadrul Stagiunii artistice 2018-2019, organizată în colaborare de Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” Neamţ şi Academia de Muzică „Gheorghe Dima” Cluj-Napoca, Extensia Piatra-Neamţ: concertul extraordinar PROCONSUL SIMFONIC! Membrii celebrei trupe rock vor fi însoţiţi în demersul lor muzical de orchestra simfonică a Filarmonicii de Stat din Botoşani. La pupitrul dirijoral se va afla Iulian Rusu. În program se regăsesc pagini orchestrale de largă popularitate. Intrarea se face pe bază de invitaţii, care pot fi achiziţionate la sediul Centrului (strada Ştefan cel Mare, nr. 3A, tel. 0233.21.40.26) la preţul de 30 de lei.

Aventura numită PROCONSUL a început din pură pasiune pentru muzică! La început, membrii s-au reunite sub numele de ‘’Take Five’’ (din 1994 până în 1998, au cântat sub acest nume în Suedia), dar în 1999 au ales să își schimbe numele în PROCONSUL, au lansat maxi-single-ul de succes ‘’De la ruși’’ și au început să compună primele piese originale. Află toată povestea PROCONSUL aici: http://www.proconsul.com.ro/

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza