full screen background image

NICOLE CHERRY, LIVE la VIVA FLASH!

Nicole Cherry a cucerit internetul cu single-ul “Dansează amândoi”, care în mai puţin de 24 ore ajungea pe locul 2 în YouTube Trending, apoi pe locul 1 de unde nu a mai coborât timp de 2 săptămâni!. Videoclipul a adunat peste 500.000 de vizualizări în doar 18 ore, în timp real, succesul a fost garantat!

Mii de reacţii pozitive au apărut atât pe YouTube, cât şi în Social Media, unde Nicole a luat cu asalt toate platformele, iar share-urile şi comentariile pozitive nu au întârziat să apară.În aceste condiții, cu câteva zile înainte să plece în turneul din SUA, Nicole Cherry a fost prezentă în legătură telefonică directă în cadrul VIVA FLASH, unde ne-a oferit mai multe detalii despre această piesă fenomen!

Piesa “Dansează amândoi” este compusă de către Sandor Biro şi Randi, marcând şi prima colaborare a artistei cu studioul Famous Production. Pentru producţia videoclipului, Nicole a lucrat din nou cu Iura Luncaşu şi a filmat pe parcursul unei nopţi într-un spaţiu neconvenţional, pe o autostradă, la temperaturi scăzute. Finalul videoclipul o aduce pe Nicole într-o ipostază inedită.

Varianta integrală a interviului o puteți asculta aici:

.

comments

comments