full screen background image

LIVE la VIVA FLASH: Liviu Teodorescu a lansat ,,Rochia ta”, primul single din EP-ul Listă de păcate!

La două luni după încheierea proiectului #LiTEmoments, Liviu Teodorescu revine cu un nou proiect. “Rochia Ta” este doar începutul, primul single extras de pe EP-ul “Lista de Păcate”. În următoarea perioadă artistul a promis că va lansa câte o piesă nouă în prima joi a fiecărei luni. Noul track a fost compus împreună cu Matteo şi Lu-K Beats, iar videoclipul a fost regizat de către SAN.

Prezent în legătură telefonică directă în emisiunea VIVA FLASH, Liviu Teodorescu a declarat că: ,,această provocare de lansa lunar câte o piesă în următoarele 7 luni vine într-o perioadă în care simt nevoia să lansez foarte multă muzică, m-am săturat să lansez două-trei piese pe an, vreau să îmi obișnuiesc fanii cu mult content muzical. Piesele sunt diferite, nici o piesă nu seamănă cu alta, așa că lună de lună ar trebui să vă așteptați la ceva variat.”

Despre ,,Rochia ta”, Liviu ne spune: ,,Am scris-o în drum spre casă, veneam de la un concert, cam în jumătate de oră a fost gata. Cu cât este mai ofertant subiectul, cu atât se leagă foarte repede totul.”
Varianta integrală a interviului o puteți asculta aici:

comments

comments