full screen background image

A fost atins pragul de 300.000 de pasageri pe Aeroportul Suceava, în acest an

Duminică, 28 octombrie, pe Aeroportul “Ștefan cel Mare” Suceava a fost atins pragul de 300.000 de pasageri procesați în anul 2018.

Pasagerul cu numărul 300.000 a fost înregistrat la cursa de Roma (Ciampino).

Acesta se numește GELU ILISEI, are de 45 de ani, şi este din comuna Cornu Luncii.

GELU ILISEI lucrează în Italia, în domeniul piscicol, este căsătorit, are un copil si călătorește des spre Roma de pe Aeroportul “Ștefan cel Mare” Suceava.

Cu acest prilej, conducerea Consiliului Județean Suceava şi a Aeroportului “Ștefan cel Mare” Suceava i-a oferit o Diplomă care să îi reamintească de acest moment, împreună cu un album cu imagini din municipiul Suceava şi o trăistuță cu specific bucovinean.

În acest moment, putem spune că vom depăși traficul de pasageri prognozat pentru acest an, acela de 330.000 de pasageri, și suntem încrezători că, la sfârșitul anului, vom înregistra un număr de pasageri procesați în jurul cifrei de 350.000, aceasta însemnând o creștere de circa 33% față de anul 2017 și de peste 6 ori față de 2016.

Suntem încrezători că anul 2019 ne va aduce cel puțin o nouă companie care va deschide zboruri regulate spre destinații noi, interne și internaționale, de pe Aeroportul “Ștefan cel Mare” Suceava”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean Sucveava, Gheorghe Flutur.

comments

comments