Camera de Comerţ şi Industrie Suceava anunță organizarea cursului de Inspector în domeniul Securității și sănătății în muncă începând cu data de 22 octombrie 2018.

Cursul de „Inspector în domeniul Securității și sănătății în muncă„ este un curs de specializare, competențele dobândite în urma absolvirii acestuia fiind următoarele: realizarea activităților de prevenire și protecție; realizarea semnalizării de securitate și/sau de sănătate la locurile de muncă; instruirea lucrătorilor în domeniul securității și sănătății în muncă; informarea lucrătorilor în domeniul securității și sănătății în muncă; stabilirea mijloacelor materiale și tehnice necesare securității în muncă; prevenirea accidentelor de muncă și a îmbolnăvirilor profesionale; participarea la cercetarea evenimentelor care produc incapacități de muncă; verificarea respectării prevederilor legale în domeniul securității în muncă; monitorizarea activităților de evacuare și intervenție în situații de urgență.

După absolvirea cursului de „Inspector în domeniul Securității și sănătății în muncă„ se eliberează un certificat de absolvire emis de Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice și recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, Ministerul Educaţiei Naţionale şi Autoritatea Naţională pentru Calificări, însoţit de suplimentul descriptiv care atestă competenţele dobândite. Certificatul de absolvire are recunoaștere internaţională dacă este tradus şi apostilat.

Cursul va avea loc la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava. Taxa de participare este de 950 de lei/persoană TVA inclus, fiind aplicate reduceri de 10% pentru salariaţii firmelor membre ale Camerei de Comerţ, 10% pentru  2 persoane din cadrul aceleaşi firme sau instituţii, 15% pentru  3-4 persoane din cadrul aceleaşi firme sau instituţii.

Mai multe informații puteți obține accesând link-ul: http://ccisv.ro/content/cursuri-de-formare-profesionala/