full screen background image

Despre atletismul rădăuţean, cu prof. Bogdan Roșcăneanu!

Vineri, 28 septembrie, în cadrul emisiunii sportive de la Viva Fm Rădăuți, a fost invitat prof. Bogdan Roșcăneanu, antrenor de atletism în cadrul CSȘ Rădăuți.

El a amintit de foștii săi elevi, Dorin Rusu și Florin Pitic, care fac cinste atletismului sucevean, cu performanțe remarcabile pe plan național și internațional şi care acum sint legitimați la Cam Vatra Dornei, respectiv LPS Suceava.

Bogdan Roșcăneanu şi-a început cariera de antrenor în anul 2008, de-a a lungul anilor şlefuid mulți copii practicanți de atletism.

Ca în orice sport, și atletismul radautean duce lipsa unei baze sportive performante pentru practicarea acestui sport, sportivii antrenându-se de multe ori în condiţii improprii.

Cum în curând la Rădăuți se va da în folosință o pistă performantă de atletism, Roșcăneanu speră că și numărul atletilor va crește și, totodată, se vor îmbunătăți și performanțele acestora.

Atleții de la CSŞ Rădăuți au sprijin total și din partea directorului clubului, prof. Viorel Stoica, care se străduiește ca acestora să nu le lipsească nimic, să poată participa la toate competițiile sportive și să poată obține cele mai bune rezultate.

Micii atleți rădăuţeni participă în continuare cu rezultate foarte bune în competițiile în care sunt angrenați, ultimile rezultate notabile fiind obținute la “Crosul Sucevei”!

Următoarea competiție la care vor participa va fi Campionatul Național de Cros de la Botoșani, competiție ce iniţial ar fi trebuit să se desfășoare la Rădăuți.

comments

comments