full screen background image

Evenimentul “SIMFONII DE TOAMNĂ”, de la ora 19, în centrul municipiului Suceava

Clubul Rotary Suceava – Bucovina va organiza joi, 13 septembrie, începând cu ora 19:00, a VII-a ediție a evenimentului cultural “Simfonii de Toamnă”.
Anul acesta, sucevenii vor petrece o memorabilă seară de toamnă în compania renumiților artiști de la OPERA NAȚIONALĂ ROMÂNĂ, IAȘI, artiști care vor interpreta arii celebre de muzică clasică.

Alături de Călin, la matinalul ”Dimineți Animate”, a fost prezent Dan Cușnir, manager de proiect ”Simfonii de Toamnă”, care a adus ultimile detalii despre evenimentul care va avea loc în centrul municipiului Suceava.

Dan Cușnir: ”Ne bucurăm că, iată, așa cum toamna este asociată cu începerea școlii, la Suceava toamna este asociată și cu acest eveniment, cu SIMFONIILE DE TOAMNĂ. Încă de la sfârșitul verii, lumea începe să întrebe de invitații, iar noi ne bucurăm că acest eveniment – curent cultural este unul dintre cele mai așteptate de suceveni. Noi credem că a prins la public pentru că a fost un eveniment care a crescut natural, nu a fost nimic forțat. Dacă vă aduceți aminte, am început în fața clădirii Palatului Administrativ, la prima ediție fiind în jur de 1200 de spectatori. An de an, însă am încercat să aducem ceva nou, să îmbunătățim, atât din punct de vedere tehnic, cât și din punct de vedere artistic dar și din punct de vedere logistic, și acest lucru a fost posibil numai datorită faptului că publicul a cerut ca acest eveniment să crească.”

„Spre mijlocul primei luni de toamnă, oraşul Suceava va vibra pentru câteva ore, iar orchestra, corul şi corpul de balet vor reuni 140 de artişti de elită. Concertul extraordinar va avea loc pe esplanada Casei de Cultură a Sucevei, accesul făcându-se doar pe baza de invitaţie, începând cu ora 18” se arată în comunicat.

”Dăruiți comunității împreună cu Rotary” este mesajul cu care membrii clubului derulează acest proiect și în 2018, după extraordinarele ecouri ale primelor 6 ediții ale evenimentului.

Organizarea regalului de muzică clasică ”Simfonii de Toamnă”, va fi posibilă datorită partenerilor care s-au alăturat, proiectul fiind susținut de nume importante din mediul de afaceri local, de autoritățile locale și de mass-media.

Clubul Rotary Suceava – Bucovina se bucură foarte mult că toamna la Suceava este acum asociată cu evenimentul „Simfonii de Toamnă”.
„Trăim cu convingerea că, oricât de mult am încerca să facem pentru comunitatea din Suceava, nu este suficient, aceasta merită întotdeauna mai mult decât ceea ce putem noi face. Mulţumim pentru susţinere, Suceava!” se subliniază în comunicat.

 

 

Ca în fiecare an, evenimentul are şi o componentă ce caritate – strângerea de fonduri pentru un caz deosebit.

Florentina Prisăcaru, suceveancă, tânară jurnalistă, a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer, iar pentru a învinge lupta cu boala are nevoie de ajutorul fiecăruia dintre noi.

Vorbim despre o boală care se tratează pe termen lung (sarcom cu celule clare de părți moi, metastaze, ultimul stadiu).

După îndelungi căutări și vizite la medici din Franța și Austria, Florentina a descoperit un tratament experimental în Statele Unite, California. Pentru a urma acest tratament de lungă durată, tânăra are nevoie de o sumă enormă de bani, aproximativ 500.000 de dolari.

Haideți să ajutăm! Cât de puțin contează.

Nu e doar lupta ta Florentina, suntem alături de tine!

Beneficiar: Florentina Loredana Prisăcaru
Cont RON: RO85BTRLRONMFRT254280401
Cont EUR: RO31BTRLEURCRT0254280401

comments

comments