full screen background image

Cetatea de Scaun a Sucevei poate fi vizitată şi miercuri. Muzeele sunt închise

Vacanţa acordată bugetarilor în această săptămână nu afectează desfăşurarea Festivalului Medieval de la Suceava şi nici programul de vizitare a Cetăţii de Scaun.

Directorul Muzeului Bucovinei, EMIL URSU, a precizat că acest obiectiv va avea program normal de funcţionare inclusiv miercuri, de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului.

În schimb, vor fi închise Muzeul de Istorie, Muzeul Satului Bucovinean şi Muzeul de Ştiinţe ale Naturii.

De vineri până duminică, inclusiv, începând cu ora 12.30, din staţia Centru spre Cetate va pleca un microbuz TPL, din oră în oră.

Mijlocul de transport se va întoarce în oraş la fixul orelor, ultima cursă fiind programată la ora 21.00, sau mai târziu, dacă programul festivalului o va impune.

Costul unei călătorii este de 2,5 lei, dar cei care au abonament valabil nu trebuie să mai achite nimic în plus, pentru că linia 7, Centru-Cetate, face parte din trasele TPL aprobate de Consiliul Local.

Festivalul de Artă Medievală va avea 400 de participanți din România, Serbia, Ungaria, Turcia, Ucraina, Slovacia și se va desfășura, de joi până duminică, la Cetatea de Scaun și la Muzeul Satului Bucovinean.

comments

comments