full screen background image

Bărbat băut reținut de polițiști, după ce a fost prins a treia oară conducând fără permis

În cursul serii de miercuri, în jurul orei 21:00, o patrulă formată din polițiști din cadrul Posturilor de Poliţie Dumbrăveni şi Siminicea a oprit pe un drum comunal clasificat de pe raza localităţii Dumbrăveni, autoturismul condus de un bărbat, de 41 dr ani, localnic.

Având în vedere antecedentele bărbatului s-a procedat la încătuşarea șoferului, întrucât ultima dată când acesta a fost depistat în flagrant conducând autoturisme pe drumurile publice fără permis de conducere, acesta a sărit de la volan pe bancheta din spate, încercând să se sustragă controlului.

Șoferul a fost verificat în bazele de date, ocazie cu care s-a stabilit că nu figurează ca fiind posesor al permisului de conducere.

De asemenea acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Prin ordonanţa organelor de cercetare penală din data de 1 august, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale, sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”.

Având în vedere că până în prezent suspectul a fost trimis în judecată de încă două ori tot pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, s-a dispus măsura reţinerii preventive pe o perioadă de 24 ore a bărbatului.

El a fost introdus în arestul IPJ Suceava, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, în vederea luării unei măsuri preventive.

comments

comments