full screen background image

Propunerea săptămânii 16 – 22 IULIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • CARLA’S DREAMS – Lacrimi Si Pumni In Pereti

După o scurtă perioadă de pauză, băieții de la Carla’s Dreams au lansat o nouă piesă, intitulată sugestiv “Lacrimi și Pumni în Pereți”. Așa cum putem intui încă din titlul piesei, sentimentele puternice sunt evidențiate în contrast. Lupta internă, dintre bine și rău este surprinsă plastic și în videoclipul piesei, regizat tot de Roman Burlaca. “Lacrimi și Pumni în Pereți” surprinde laturile dureroase sau chiar violente ale dragostei dar transmite totuși și o notă meditativă sau melancolică. Dacă vrei ca piesa să se audă și în playlist-ul VIVA FM, votează.

  • MARTIN GARRIX FT. KHALID – Ocean

Nici Martin Garrix și nici Khalid nu au avut momente de relaxare în ceea ce privește inspirația pentru versuri, piese sau noi colaborări. Cei doi și-au unit forțele și au lansat “Ocean”, o combinație surprinzătoare de ritmuri și beat-uri marca Martin Garrix, în perfectă simbioză cu vocea inconfundabilă a lui Khalid. Mesajul de un pozitivism fin evidențiază că iubirea adevărată nu poate să dispară pur și simplu, ci sparge orice barieră. Așadar, ai șansa să asculți “Ocean” în playlist-ul VIVA FM. Votează!

 

  • ONE REPUBLIC FT. LOGIC – Start Again

Colaborarea dintre trupa One Republic și rapper-ul american Logic s-a concretizat prin intermediul piesei “Start Again”, care beneficiază deja de un videoclip și face parte de pe coloana sonoră a sezonului secund din celebrul serial “13 Reasons Why”. “Start Again” este caractrerizată ca fiind o piesă extrem de puternică, în care gândurile despre apartenență au legătură și cu momentele în care unele persoane dispar din viața noastră. Dacă vrei ca piesa să se audă și în playlist-ul nostru, votează “Start Again” la categoria “Propunerea săptămânii”.

Votează melodia preferată!

comments

comments