full screen background image

Atelier de fotografie – „Rădăuţiul la 100 de ani de la Marea Unire”

Primăria Municipiului Rădăuţi organizează Atelierul de fotografie intitulat „Rădăuţiul la 100 de ani de la Marea Unire”, la care pot participa fotografi profesionişti şi amatori, cu domiciliul în Municipiul Rădăuţi.

Concursul se va desfăşura în perioada 2 – 6 iulie 2018, iar vernisajul va fi vineri, 6 iulie, ora 10.30, la Galeriile de Artă.

Regulament de participare:

1. Sunt acceptaţi doar fotografi cu domiciliul în Municipiul Rădăuţi;

2. Doritorii îşi vor manifesta intenţia de participare pînă cel tîrziu 1 iulie, inclusiv, pe adresa de e-mail indicată de organizator;

3. Fiecare fotograf va expune, la expoziţia organizată la Galeriile de Artă, maxim 5 fotografii, în format A3 – (42 cm x 29,7 cm);

4. Fotografiile realizate vor fi semnate şi prezentate atît fizic, cît şi în format electronic, pentru a rămîne la dispoziţia instituţiei ca portofoliu de fotografie, existînd posibilitatea de a fi utilizate ulterior, în mod gratuit, pentru editări de albume sau alte materiale promoţionale (vederi, pliante, calendare etc.);

5. Fotografiile vor cuprinde imagini şi instantanee din Municipiul Rădăuţi, în concordanţă cu tema dată;

6. La final, fiecărui participant i se va atribui o diplomă de participare şi mulţumiri din partea autorităţilor publice locale.

Scopul atelierului de fotografie este dezvoltarea spiritului creativ, ca formă de autoexprimare artistică prin intermediul fotografiei, de a aprecia în context larg frumuseţea locurilor și oamenilor care trăiesc în Municipiul Rădăuţi.

Organizatorii îşi propun astfel, să stimuleze pasiunea, sensibilitatea şi imaginaţia realizatorilor prin adaptarea ideilor personale la o temă dată, în vederea promovării unei imagini artistice a diversităţii oferite de localitatea noastră.

Coordonatorul proiectului este Alexandru Daneliuc şi poate fi contactat la adresa centrulturisticradauti@gmail.com.

Din Comisia de organizare fac parte Silviu Ursescu, şef Serviciu Impozite şi Taxe din cadrul Primăriei, Ovidiu Foca, directorul Casei de Cultură, Costică Nichiforel, Mihai Morariu şi Ilie Olărean.

Doina CRAIU

VIVA FM Rădăuţi

comments

comments