full screen background image

Concursul judeţean de muzică uşoară „Vocea Bucovinei”, la Shopping City Suceava

Asociaţia de ajutorare a copiilor şi tinerilor dotaţi, talentaţi şi din Sistemul de Protecţie a copilului aflat în dificultate „EUROACTIV” şi Shopping City Suceava, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Suceava, Palatul Copiilor Suceava, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Suceava și Asociația ”JAM SHM” din Cernăuți – Ucraina, organizează cea de a V-a ediție a Concursului Judeţean de muzică ușoară „Vocea Bucovinei.

Evenimentul se va desfăşura sâmbătă, 16iunie, începând cu orele 13.30, la Shopping City Suceava.

Concursul se va desfăşura secţiunile învăţământ primar, învăţământ gimnazial şi liceu.

Premiile pentru concurenţii finalişti, câte trei pentru fiecare secţiune, vor fi oferite de sponsorii concursului.

La concurs sunt așteptați toţi elevii de vârste şcolare din sistemul de învățământ și din sistemul de asistență socială din județul Suceava, cu condiţia să aibă abilităţi vocale şi talent muzical.

În competiție și-au confirmat participarea și 15 elevi din localitatea Cernăuți, Ucraina, care vor fi susținuți de Asociația ”JAM SHM” din Cernăuți – Ucraina.

Concursul este sprijinit de Shopping City Suceava, S.C. SAV COM din Șcheia, Georom Impex S.R.L., Container, Tipografia Central Manifest.

Înscrierile se fac pe adresa de e-mail: asociatia.euroactiv@gmail.com în scris, cu numele și prenumele formației/elevilor şi denumirea repertoriului pe care-l va interpreta.

Relații suplimentare la telefon: 0743.203716.

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza