full screen background image

Finala judeţeană a Concursurilor Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă (foto)

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava a organizat duminică, 10 iunie, pe stadionul „Areni” din municipiul Suceava, etapa judeţeană a concursurilor Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă.

Competiţia are ca principal obiectiv perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor necesare intervenţiilor în situaţii de urgenţă.

La start, s-au prezentat cele mai bune patru echipe de voluntari din judeţ, calificate în această etapă în urma întrecerilor zonale, respectiv S.V.S.U. Cârlibaba, S.V.S.U. Cornu Luncii, S.V.S.U. Crucea şi S.V.S.U. Volovăț.

După desfăşurarea probelor de concurs – pista cu obstacole pe 100 de metri, ştafeta 4 x 100 de metri şi dispozitivul de intervenţie, locul I a fost ocupat de către echipajul din comuna Cârlibaba, locul II a revenit S.V.S.U. Volovăţ, pe locul III s-a situat echipajul comunei Cornu Luncii, ultima poziție fiind ocupată de S.V.S.U. Crucea.

La Serviciile Private pentru Situaţii de Urgenţă, s-au calificat trei echipe, respectiv S.C. Egger România – Rădăuţi, S.C. Rompetrol Vatra Dornei și S.C. Omni Market Suceava.

Locul I a fost adjudecat de reprezentanţii S.C. Egger România – Rădăuţi, care împreună cu echipajul S.V.S.U. Cârlibaba s-au calificat la etapa interjudeţeană, ce se va desfăşura în prima jumătate a lunii iulie, în județul Vrancea.

comments

comments