full screen background image

Sute de participanţi la Marșul absolvenților USV

Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava a organizat, joi seară, Marşul absolvenţilor, dedicat celor care încheie în acest an studiile de licenţă şi masterat.

Studenţii au parcurs traseul USV – Casa Culturii, pe esplanada centrală fiind programate festivitatea de absolvire și un concert SMILEY.

Pe lângă absolvenţii celor 10 facultăţi sucevene, la paradă au participat părinţi, profesori, reprezentanţi ai USV.

Pe scena amplasată în centrul orașului au fost prezentați șefii de promoție și apoi un absolvent de succes al USV, RĂZVAN GÎRMACEA, fondatorul platformei „Monitor Backlinks”.

Rectorul interimar, MIHAI DIMIAN, a precizat, în cadrul ceremoniei, că la Suceava învățământul superior “înseamnă mai mult decât o instituție, este o mare familie”.

Prefectul Sucevei, MIRELA ADOMNICĂI, a menționat că principalul țel după absolvirea unei facultăți este un loc de muncă pe măsura pregătirii tinerilor.

La rândul lui, președintele Consiliului Județean, GHEORGHE FLUTUR, i-a felicitat pe absolvenți și le-a spus că “poveștile de succes trebuie mutiplicate”.

La ceremonia de absolvire a studenților USV, primarul Sucevei, ION LUNGU, a menționat că administrația locală are o bună colaborare cu Universitatea.

comments

comments