full screen background image

“Gala femeilor antreprenor”, la Salon “Eden Garden” Suceava

La Suceava, au fost constituite, miercuri, Federația Femeilor de Afaceri din Regiunea Nord-Est și Confederația Patronatelor Femeilor Antreprenor, prima confederație a antreprenoriatului feminin din Romania înființată după perioada interbelică.

Federația este o organizație patronală ale cărei scopuri includ promovarea și sprijinirea intereselor antreprenoriatului feminin în relațiile cu autoritățile și instituțiile publice locale și centrale, cu alte organisme din țară și străinătate, precum și promovarea egalității de șanse în domeniile intreprenorial și patronal.

Federația este constituită din patronate ale femeilor de afaceri din regiunea nord-est, printre care și Patronatul Femeilor de Afaceri din IMM Suceava – membru fondator.

Președinta Federației Femeilor de Afaceri din Regiunea Nord-Est, LILIANA AGHEORGHICESEI, a menționat că vineri, 8 iunie, va avea loc la “Gala femeilor antreprenor”: „Gala femeilor antreprenor va fi un eveniment de amploare, ce se va derula sub sărbătorirea Centenarului Marii Uniri, cu participarea a peste 300 persoane – agenți economici, invitați de marcă din țară și străinătate, Președinția Romaniei, Guvernul Romaniei, reprezentanți ai autorităților și instituțiilor publice locale, ai altor organizații de la nivel local, național și internațional, parteneri și colaboratori ai Federației Femeilor de Afaceri din Regiunea Nord-Est, mass media locală.

Evenimentul se va desfăşura cu începere de la orele 16:00, la Salon “Eden Garden” din Suceava.

Programul Galei este următorul:

16:00 – 16:10 Primirea participanților

16:10 – 16:20 Deschiderea oficială a Galei Femeilor Antreprenor
– Roxana ILIESCU – Moderator
– Sorin AVRAM – Moderator
– Liliana AGHEORGHICESEI – Președinte Federația Femeilor de Afaceri din Regiunea Nord-Est
– Cristina CHIRIAC – Presedinte Federatia Patronatelor Femeilor Antreprenor

16:20 – 17:10 Alocuțiuni adresate participanților de către:
– Președintia României
– Reprezentanți ai Guvernului României
– Reprezentanți ai autorităților și instituțiilor publice locale
– Invitati: Camelia SUCU – Manager general si fondatoarea companiei ClassIN, Ana DINCA – Director general si asociat unic al companiei Audit One SRL, Marius GHENEA – Antreprenor in serie si business-angel, co-fondator al platformei Venture Connect, partener in cadrul fondului de Venture Capital Catalyst Romania (3TS Capital Partners).

17:10 – 17:20 Prezentări susținute de partenerii/sponsorii GALEI FEMEILOR ANTREPRENOR

17:20 – 17:30 Lansarea Federației Femeilor de Afaceri din Regiunea Nord-Est
– Liliana AGHEORGHICESEI- Președinte

17:30 – 17:40 Lansarea Confederației Patronatelor Femeilor Antreprenor
– Cristina CHIRIAC- Președinte

17:40 – 18:20 Festivitate de premiere a femeilor antreprenor din țară și străinătate, cu rezultate profesionale deosebite

18:20 – 19:20 Spectacol folcloric si coregrafic – Ansamblul Artistic ”Ciprian Porumbescu” Suceava

19:30 Dineu; Program muzical

comments

comments