full screen background image

De 1 Iunie, Radio VIVA FM a dat în mintea copiilor!

Știm că vă este dor de acele zile în care singurul scop era să ieșiți la joacă cu prietenii, așa că, în perioada 28 mai – 1 iunie, aţi putut călători în lumea copiilor, unde zâmbetele și distracția sunt la ele acasă, iar grijile sunt lăsate la o parte.

La Viva FM, am avut o săptămână întreagă de distracție, plină de concursuri şi presărată cu momente amuzante.

Aţi sărbătorit cu noi ”Săptămâna copilului la Viva FM”, pentru că o zi nu e de ajuns să le mulțumim celor mici pentru bucuria pe care o aduc în viețile noastre.

Copiii au intrat în direct, la telefon 0330 100 388, pe frecvențele Viva FM, zilnic, la emisiunea matinală ”Dimineți animate”, ne-au spus o poezie sau ne-au cântat, iar noi i-am premiat cu pachete surpriză oferite de partenerul nostru, Parfums de Sofia.

Mai mult decât atât, de 1 iunie, la Viva FM am difuzat muzică pentru copii și programe speciale, menite să vă amintească cât de minunată și plină de peripeții este copilăria.

Teodora, Georgiana, Antonia, Roa, Erin, Irina, Maria, Sebastian, Cezara sunt doar câteva dintre numele sonore care ne-au făcut ziua de 1 Iunie mai frumoasă, mai veselă, mai caldă, la “Dimineţi Animate”!

Ilinca, Daria, Maria, Iustin, Anais şi David au fost ON AIR la Viva Cafe!

Îi mulţumim şi jurnalistei Mihaela Buculei, care a venit cu copii talentaţi de la Palatul Copiilor din Suceava!

Mulțumim partenerilor noștri de distracție: JIC – Real Food&Sweets, Industrial Pizza Pub și Parfums de Sofia.

De 1 iunie, Viva FM a dat, din nou, în mintea copiilor!

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza